TENTANG KAMI

Selamat datang ke laman web tshirtprintingmurah.net. Perniagaan kami berdaftar dengan SSM (001883370-P) atas nama FAC Enterprise pada tahun 2009. FAC Enterprise turut berdaftar dengan Kementerian Kewangan (K22112031541611250) dan operasi perniagaan dijalankan sepenuhnya oleh bumiputera. 

Fokus perniagaan kami adalah menawarkan servis t shirt printing murah. Kami memiliki kilang printing baju sendiri terletak di Ampang. Kami turut menerima tempahan dari seluruh Malaysia. Walaupun menawarkan dengan harga murah, kami komited memastikan hasil kualiti produk kami adalah bermutu.

Antara servis t shirt printing yang kami tawarkan adalah silkscreen, heat transfer, sulaman (embroidery), dan DTG (Direct To Garment). Kami turut menawarkan servis percetakan untuk produk seperti tshirt, baju korporat, jersi, dan juga cenderamata korporat seperti non woven bag, button badge, mug, lanyard dan pelbagai lagi. Bagi pelanggan yang ingin menempah pakaian atau cenderamata custom made mengikut design tersendiri, kami turut mampu untuk memenuhi permintaan anda.

t_shirt_printing_murah_kedai